Vybíráme z Adresáře

Tisk

PROJEKT z adresáře: IVETA

Dagmar Šimonová | Čtvrtek, 10. červenec 2014 |

Přidat na Seznam.cz

67Rodinný dům Iveta od společnosti VARIO VILA s.r.o. je dokonalým spojením perfektního vzhledu dřevostavby zvenčí a ideálního využití prostoru uvnitř. Hospodyňky jistě ocení prostornou komoru s vlastním oknem přístupnou z kuchyně, a motoristé zase garáž hned vedle rodinného domu.

V dřevostavbě rodinného domu Iveta je spoustu možností jak ideálně využít stavbu rodinného domu na klíč. Prostorný obývací pokoj spojený s jídelním koutem a průchodem na zahradu přímo vybízí k ladění tónu výmalby s volbou podlahovin rodinném domě Iveta.

68



747baf9527024f146d65660266db497fStavba k dokončení obsahuje: sádrokartony, střešní okna, izolaci, schodiště, krytiny, fasádu, klempířské prvky, okna, vstupní dveře, projekt pro stavební povolení (bez projektu přípojektu inženýrských sítí.

 

5061f01a9fd1bd0911d226d4a8c6f0dcStavba na klíč obsahuje: vybavovací předměty, instalace, podlahy a malířské práce dle standardního provedení, rozvody elektro, vody a topení, vnitřní dveře, projekt pro stavební povolení.


69

 

  • Dodavatel: VARIO VILA s.r.o.
  • plocha: 118 m²
  • stavba k dokončení: 1.457.850 Kč bez DPH
  • stavba na klíč: 2.115.050 Kč bez DPH

Uvedené ceny neobsahují spodní stavbu, dopravu a DPH. Ceny lze dohodou snížit například nižším standardem, rozsahem dodávky, vlastním lešením, autojeřábem atd.


Projekty a realizace dřevostaveb

Více projektů a realizací dřevostaveb od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat projekt podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop